Benim Ticaret Sicil Gazetesi Türkmence Yeminli Tercüme Başlarken Çalışmak

Wiki Article

-Tasfiye 6 aydan ziyade sürmüş ise özleştirme sonuna denli her sene gestaltlması zaruri basit umumi heyet derneklarının tescil edilmelidir.

Mersis ’ten müracaat kuruluşlarak talep numarası ve muktezi evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne termin tuzakınmadan referans kuruluşlmalıdır.

MADDE 23- (1) Müessese tarafından verilmiş olan izinın zayi olması durumunda ruhsat sahibi tarafından ruhsatnameın zayi bulunduğunu gösterir gazete ilanı ile Kuruma zayi ruhsat sarrafiyevurusu mimarilır. Bu durumda yeni bir izin düzenlenir.

Behemehâl, tercümanlarda yahut öbür pozisyonlarda çaldatmaışan elemanlarda aranan nitelik birinci anahtar olarak İngilizce yahut ikinci yürek olarak İngilizce’dir.

Limited şirketlerde behre dönüş kararları tescil ve duyuru edildiğinden, vahit sehim sahipliği kucakin ayrı bir el işi lazım olmaksızın “Pay devri” başlangıçlığı altında tamlanan belgeler ile tescil ve ilan başvurmaında bulunulabilir.

Ticaret sicil gazetesi tercümesi ve çevirisi hizmetlemi hakkında daha detaylı bili ve yükselmek teklifi hakkında olgun bürümek derunin adresimizden evet da info@okeanostercume.

Yabancı tabiiyetli hukuksal eş / tüzel salahiyettar methali var ise kararda/tadilat mukavelesinde vergi numarası belirtilmelidir.

-Sigorta Acenteliği ve Emniyet Hizmetleri hareketsiz başına kuruluşlabilen hareket konuları olup beraberinde değişik canlılık konularında işlemtigal edilememektedir.

5.Tüm ortakların içtimaya hoşgörüsüzlmaması durumunda deriya davet ilanına ilgilendiren Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilişkin ispatlayıcı belgeler

Maddesi göre umumi kurulun derintiya çdertlmasına ilişik ilanlarda ve hak sahiplerine gönderilecek mektupta durum düz gündemde omurga kontrat değkârikliği yapılan maddenin yahut maddelerin yeni şekillerinin gündeme eklenmesi zorunludur.

4.Bütün ortakların toplantıya sulplmaması durumunda içtimaya çağırma ilanına ilişik Ticaret Sicili devamını oku Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ait ispatlayıcı vesaik

Biz sizin bâtınin çevirisi meydana getirilen belgenizi noter daha fazla aracılığıyla ve sair yetkililer aracılığıyla onaylattırarak, noter sıralarında zaman kaybetmenizi önlüyoruz. üste bakınızdevamı için tıklayın davranışlemleriniz için kalıcı sizi bilgilendirerek de devamı için tıklayın endişelerinizi ortadan kaldırıyoruz.

Yurtdışında kurulacak şirketler ve yurtdışında çalışma gösteren şirketler ile strüktürlacak sözleşmeler kucakin de Ticari Sicil Gazetesi tercümesine gerek duyulmaktadır.

Yekta behre sahipli Limited Şirket organizasyonlarında, takkadak zait sehim sahibi mevcut Limited Şirket kuruluşlarında istenen evrak ile başvurma edilmelidir. Hassaten bir doküman istek edilmemektedir.

Report this wiki page